Blogi menestyksekkään kauneudenhoidon saloihin

Ihon- ja kauneudenhoito on tärkeää kaikille iästä ja sukupuolesta huolimatta, ja jo pienillä konsteilla voi parantaa omaa mielialaa ja oloa. Hyväkuntoinen ja hoidettu iho vaikuttaa niin ulkoiseen kuin sisäiseen oloon, ja se on myös tärkeä tekijä itsevarman identiteetin luomisessa. On hyvä muistaa, että iho on myös vartalomme suurin elin. Kunnossa pidetty iho nuorentaa ulkomuotoa, saa kasvot näyttämään levänneiltä ja virkeiltä sekä edesauttaa ryppyjen ja vanhettumisen merkkejä.

Tässä blogissa annamme helposti toteutettavia vinkkejä ihon ja ulkonäön jatkuvaan hoitoon, jota kuka tahansa voi toteuttaa. Haluamme kaikkien pystyvän nauttia blogimme positiivisesta energiasta ja kannustavasta ilmapiiristä kohti parempaa olotilaa. Toivomme blogimme tarjoavan sinulle hyödyllisiä neuvoja, uusia ideoita sekä motivaatiota parantaa omaa päivittäistä fiilistäsi. Kerromme sinulle tarkasti, miten hoidat ihoasi ja pääset tutustumaan alan kuumimpiin trendeihin sekä kiehtoviin meikkibrändeihin.

Huolehdi ihostasi

Tuloksekkaaseen ihonhoitoon kuuluvat oikeanlainen ruokavalio, kosteutus, puhdistus sekä kuorinta. Aluksi on hyvä selvittää oma ihotyyppi, joka helpottaa oikeanlaisten tuotteiden hankintaa, jotka sopivat juuri sinun ihollesi.

Ihonhoitotuotteista, kuten voiteista, meikinpoistoaineista, kuorintatuotteista puhuttaessa on liiallisten ja jopa tarpeettomien kemikaalien välttäminen aina suositeltavaa, jolloin kuvioihin mukaan astuu ekologinen ja luontoystävällinen luonnonkosmetiikka. Pohjoismaissa valikoima luonnonkosmetiikan saralla on melko monipuolinen. Tunnetut merkit, kuten Bodyshop, Lush sekä Pro Cosmetics myyvät muiden ihonhoitotuotteidensa ohella myös luonnonkosmetiikkaa, tietysti apteekkien omia merkkejä unohtamatta. Voit lukea niistä lisää sivustollamme.

Pidä huolta perusasioista

Oman ihotyypin selvittämisen jälkeen ihonhoidon perusasioita ovat ihon suojaaminen auringolta, liialliselta kylmyydeltä ja muilta haitallisilta luonnonoloilta käyttämällä aurinkovoidetta riittävällä suojakertoimella sekä kylmissä oloissa huolehtimalla riittävästä kosteutuksesta ja suojauksesta. Etenkin monen naisen käyttäessä meikkiä lähes päivittäisessä elämässä, on huolehdittava meikkivälineiden puhtaudesta ja hygieniasta tulehdusten sekä bakteerien välttämiseksi.

Puhdistuksen jälkeen on riittävä kosteutus ja viikoittainen kuorinta avainsana kuulaaseen ja kimmoisaan ihoon. Jo pelkkä kaupungilla vietetty päivä kerää iholle bakteereita muun muassa jo pelkästään likaisista käsistä sekä ilman- ja liikenteensaasteista.

Oikeanlaisen kosmetiikan lisäksi myös ruokavaliolla ja elämäntavoilla on suuri merkitys ihomme kuntoon. Kuulaan hipiän tavoittelijoiden kannattaa välttää tupakointia, liiallista alkoholin käyttöä sekä ylimääräistä auringonottoa ilman suojakerrointa.

Kiinnitä huomiota syömääsi ruokaan

Ruokavaliolla ja riittävällä veden juomisella voi saada jo paljon aikaan ilman minkäänlaisia vippaskonsteja. Muutama litra vettä päivässä parantaa ihon kimmoisuutta ja kosteuttaa luonnollisesti sisältä päin. Ruoasta puhuttaessa taas on suositeltavaa huolehtia erityisesti hyvin rasvojen saannista, sillä ne tekevät ihmeitä ihollesi. Voit lukea sivustoltamme parhaat vinkit ihollesi sopiviin ruokalajeihin.

Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä muistutuksena – älä ihmeessä purista mahdollisia finnejä kasvoiltasi. Voit saada niistä arpia, jotka eivät pahimmassa tapauksessa katoa koskaan – tai vasta rajun kemiallisen kuorinnan jälkeen. Pysythän kuulolla sivustollamme uusimpien kauneudenhoitovinkkiemme suhteen!